WORKOUT ÅRE 26-28 maj, ett konvent utöver det vanliga

I helgen genomfördes ett av årets häftigaste event!

Workout Åre är ett utav Sveriges bästa mötesplatser för människor med stort intresse för det senaste inom träning, hälsa och wellness. Eventet genomförs årligen i magiska Åre på Copperhill Mountain Logde med hela fjället precis utanför dörren. Eventet är ett mecka för den som är träningsintresserad, både som vanlig deltagare, gruppträningskoordinator, träningsinstruktör, personlig tränare, klubbägare och leverantörer.

Deltagarna bjöds på en fullspäckad helg fylld med träning, föreläsningar och inspiration! Ett event utöver det vanliga med ambitionen att vara Sveriges bästa mötesplats för människor med stort intresse för det senaste inom träning och hälsa. Med presentatörer och partners i absolut världsklass vilket bjöd alla besökare den bästa möjliga upplevelsen. Under eventet 3 dagar erbjöds alla deltagare dryga 140 st klasser. Att få möjligheten att träna, nätverka och socialisera i denna fantastiska miljö är något utöver det vanliga!

Det var andra året som eventet genomfördes efter pandemin och eventet lockade över 300 deltagare, redan nu förbereder sig arrangörerna och alla partners för WOÅ 2024.

Klicka på bilderna och filmerna för att ta del av den känsla eventet förmedlar

En summering som vi hörde flera deltagare säga:
-Vilken möjlighet till kvalitativt bra träning, att få inspiration, ökad kompetens, utbyta erfarenheter, känna och klämma på produkter IRL, att få testa nyheter samt koncept och umgås med härliga människor. Eventet erbjuder så många olika träningsformer och varierande miljöer. Inspirerande både med indoor- och outdoor miljö.

 

-Bästa hotellet för ett sånt här konvent: många olika träningslokaler, mingelytor, superfina rum, grymt spa och dansgolv efter middagen. Att alla bor på hotellet och äter måltider tillsammans bidrar till gemenskapen och möjlighet till att knyta nya spännande kontakter.

 

-Med så positiva arrangörer som månar om högsta kvalitet och att alla deltagare ska känna sig nöjda – hela helgen.

ACTIVIO med alla andra partners såsom Copperhill Mountain Lodge, Wendt, Ar Functional, Nordic Fighter, Thor Fitness, Concept Träningsredskap, AGO Vemdalen-Åre, Skylt stället, Wondr, 1-Fits-All, Lesmills, ICA Åre, Power Plate och Ergostone tackar Workout Åre med teamet Peter, Andreas och Håkan i spetsen för några helt fantastiska dagar.

FÖRJ ACTIVIO EDUCATION PÅ INSTAGRAM FÖR SENASTE NYHETERNA

Share this insight

Free webinar

Subscribe now

Kenneth Mose – Motivate your club members to optimize their personal results.

Get your wearable to measure your performance

Go to webshop